STEKLENE PREDELNE STENE

V podjetju Glas design d.o.o posebej zagovarjamo steklene predelne stene, ki so še posebej funkcionalne. Običajno ustvarijo ločilo med dvema prostoroma ali zapirajo vhode v manjše prostore in shrambe. Steklene predelne stene so odlična izbira kot vhod v garderobno sobo ali manjšo shrambo. V poslovnem okolju pa jih lahko uporabimo kot vrata v čajno kuhinjo, arhiv, manjšo shrambo z raznim pisarniškim materialom.

Steklene predelne stene vam v podjetju ASM d.o.o izdelamo po vaših željah. Izbirate lahko med številnimi barvami in dizajni stekla. Lahko se odločite za motno steklo, ki ne pokaže jasnih oblik v sosednjem prostoru. Lahko pa se odločite za navadno steklo. Tega je mogoče kasneje spremeniti na več načinov. Steklene predelne stene so lahko opremljene s fototapeto, ki jim spremeni barvo in na oko tudi teksturo. Steklena predelna stena lahko nosi slike in razne vzorce, ki jo naredijo še bolj domačo in se tako še lepše zlije z okoljem. Steklene stene so lahke za uporabo in predvsem nezahtevne glede vzdrževanja. Zavzamejo malo prostora in se lepo podajo v vsako stanovanje ali poslovni prostor.

Možnosti površinske obdelave stekla so praktično neomejene: jedkanje, peskanje, obdelane z pasto, prekrite s folijo, odvisno od vaše domišljije in sporočila, ki ga želite posredovati vašim kupcem.
Enkraten pogled na neprekinjenost ravne ali ukrivljene stene privabi kupca in približa izdelek.

Bodite v koraku s časom.

STEKLARSTVO ASM