O podjetju

Smo  sodobno podjetje, ki v sebi združuje tradicijo steklarstva ter hkrati sledi novostim na trgu. Podjetje Glas design d.o.o. opravlja svojo dejavnost  na Dolenjski cesti 31 v Ljubljani, v prostorih kjer so steklarske storitve nudili že več desetletij. Našo ekipo pod vodstvom direktorice Mojce Fakina sestavljajo strokovnjaki z različnih področij.

Pohvalimo se lahko s široko ponudbo izdelkov in uslug na področju steklarstva in ALU izdelkov, ter s certificirano proizvodnjo, saj razpolagamo s sodobnimi stroji za obdelavo stekla in aluminija. Pripravljeni smo na zahtevna steklarska in ALU dela, imamo lastno peč za laminiranje - izdelavo lepljenega stekla in linijo za izdelavo ALU izdelkov, kot so okna, vrata, protipožarna vrata, panoramske stene, ... Zaradi sodobne linije strojev, katere imamo na voljo smo na tržišču konkurenčni in hitro odzivni.

Ukvarjamo se z IZDELAVO PO MERI, opremljamo tako stanovanjske kot poslovne prostore in objekte.

V prvi vrsti je vodilo podjetja zadovoljstvo naših kupcev ter zagotavljanje cenovno ugodne ter kakovostne proizvode. Znanje, fleksibilnost, sodobna tehnologija, korektnost ter ambicijoznost so pojmi, ki kreirajo naše vsakodnevno poslovanje. 

 

 

Ponujamo vam harmonijo v steklu... Občutite jo tudi vi!


STEKLARSTVO ASM