BARVANO STEKLO

Če si želite lepo, moderno, drugačno in predvsem po svojem okusu in zboru izdelavo steklene kuhinjske obloge potem smo zagotovo pravi naslov za vas.

Na voljo imate barvane steklene kuhinjske obloge ali steklo s fototapeto.

Steklene kuhinjska obloge vam izdelamo po željeni barvi, ki si jo izberete po RAL lestvici katera vam ponuja preko 190 barvnih oddtenkov.

 

Steklena kuhinjska obloga je prav tako kot steklo s fototapeto izdelano iz 5mm kaljenega stekla, ki je odporno na visoke temperature in udarce. Ko je steklo izdelano po vaših merah kuhinje, skaljeno in pobarvano ga z posebnim silikonom prilepimo na zid ali že obstoječe ploščice ter obrobo posilikoniramo. Tako dobimo lep, moderen izgled kuhinje in kar je zelo pomembno enostavno in lahko čiščenje steklene kuhinjske obloge ali  stekla s fototapeto.

Če se pri sami izbiri barvne steklene kuhinjske obloge kljub našemu svetovanju, predogledu slik in barvni lestvici še vedno ne morete odločiti, katero barvo bi izbrali vam po želji izdelamo tudi vzorec barvanega stekla.


Če imate kakršno koli vprašanje ali vas kar koli zanima, nas pokličite na spodnji telefon ali nam pišite na e-mail in z veseljem vam bomo odgovorili in svetovali.

             

               This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  - 051 449 170 (Karmen)  


 STEKLARSTVO ASM